Tyresö Betong AB

Tyresö Betong är ett företag som utför betongarbeten både åt stora byggbolag och privatpersoner. Dem får så mycket uppdrag och det är viktig att sprida ut dem på olika kanaler. Startsidan har fått en sammanfattning av både goda referenser och nöjda kunder.

Det är enkel att uppdatera och publicera pågående uppdrag. Tyresö Betong är ett företag som är transparent och seriös, detta speglas genom hemsidans bildflöde.

Resultatet är en levande hemsida året runt.

STYRKA Håller tidsplanen.
EXPERTIS Erfarenhet inom markarbeten.
HELHETSINTRYCK Lätt att samarbeta med.
URL https://tyresobetong.se/

Vanliga frågor

Ja, hemsidan är byggd i Wordpress och du kan redigera med en online arbetsyta genom att peka och klicka på texter och bilder. Du får även en kundanpassad administrations kontrollpanel med ditt företagets logotyp.
Nej, det kommer inte att hända. Om du väljer vårt webbhotell då gör vi en ompekning endast på hemsidan, e-mail konversationer och lösenord förloras inte. Du fortsätter mejla som vanlig.
Det går att återanvända dina texter som ni har redan på hemsidan men om hemsidan har stått stilla med samma budskap i över 5 år då är det dags att fräscha upp dem också. Det viktigaste är ta fram texter som berör din målgrupp och lyfter din verksamhet.
Har ni gjort nya investeringar? Nya kollegor? Nya produkter? Vi kan titta på era bilder som ni har på hemsida och se om det går att återanvända genom bildretusch. Vår kund Gyllsjö Träindustri fick återanvända sina bilder genom vår bildretuscheringstjänst. Vi rekommenderar även illustrationer som gör att hemsidan sticker ut ur mängden.
En ny hemsida är en bra investering. Priset startar från 20.000.-kr ex moms. Det är engångskostnad, inga månadsavgifter. Din nya hemsida ligger på våra snabba webbhotell och även ingår SSL certifikat. I priset ingår även en konkurrentanalys som ger ett röd tråd över se hur dina kollegor marknadsför sig online.
Om du väljer vår webbhotell kan du räkna med våra hemsidor ligger i snabba servrar runt i Sverige. Det är viktig att hemsidan laddar snabb för google ranking. Vi kan även installera hemsidan på din webbhotell om det önskas. Kraven för en bra webbhotell: MySQL,PHP 7.2 och SSL certifikat.
Gå till hemsidan: https://zonemaster.iis.se/ *Ange domänen i sökrutan Så du kan ta reda på både .com och .se domän Exempel: Oftast webbhotell server namn heter: NS.Loopia NS.Manufrog NS.one
Vi tar emot dina bilder genom Filemail

Skicka stora filer snabbt och säkert upp till 50GB
* https://www.filemail.com/
* Välj "Sänd som länk"
* Skicka oss nedladdningslänken så hämtar vi dina filer.

Unik klädsel räknas

Efter leveransen kasserar vi våra hemsidor, vi upprepar inte samma utseende. Ny kund, ny klädsel och nya utmaningar.

E-MAIL